Георги Китанов се възстановява по план

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:38 / 14.11.2014
643
Титулярният вратар на Черно море Георги Китанов се възстановява по план, от претърпяната операция на тибията на десния крак. Това показа контролния преглед днес при клубния лекар д-р Стефан Петров . Той му предписа специална индивидуална програма през следващите 3 седмици за раздвижване на коляното. 

Днес варненци проведоха поредната си тренировка , където спортно-техническия щаб начело с Никола Спасов акцентира върху тактическата подготовка. В него се включи и Георги Божилов, който пропусна последните няколко мача на тима заради хроничното си разтежение. 

Две от младите надежди на ДЮШ Валентин Йосков и Валери Христов пък се присъединиха към юношите младша възраст за утрешното гостуване на Чавдар /Етрополе/, от 17-ия кръг на Елитната ни група до 17 г. 

Утре от 11.30 на стадион Младост моряците ще проведат станалата вече традиционна в паузата на шампионата 2-странна игра с дублиращия тим на клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).