Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Първо плувно състезание на новия басейн в комплекс "Приморски"
Автор: Екип Varna24.bg 11:50 / 16.11.2014Коментари (1)653
©
Дебютно плувно състезание за новоизградения закрит басейн Д-р Л. Лазаров в комплекс Приморски се проведе вчера във Варна. Турнирът за купа "8 декември" се организира от община Варна със студентските съвети от местните вузове по повод на предстоящия студентския празник.

Академичните плувци премериха сили в общо 4 дисциплини, разделени на жени и мъже - 50 метра бътерфлай, гръб, бруст и свободен стил. Състезателният ден завърши със смесена щафета 5х50м. С право на участие в състезанието са всички варненски студенти бакалаври, магистри и докторанти, записани в съответното учебно заведения за академичната 2014/2015 година. Всеки от записаните студенти е с право на участие в две индивидуални дисциплини и 1 щафета. Класирането на плувците е индивидуално и отборно, кат

©
о за отборната надпревара се зачитат резултатите на първите 4 най-добре класирали се мъже и жени от всеки вуз за всяка дисциплина. Първите трима в индивидуалните състезания получават предметна награда. Награждаването на победителите ще бъде на 22 ноември от 18.00 часа в спортен бар Playground в МОЛ Варна.

Покритият басейн към плувен комплекс Приморски бе официално открит в края на м. май т.г. от кмета на Варна Иван Портних. Съоръжението е на стойност 2.9 млн. лв. В басейна има 6 коридора, дълги по 25 метра, две трибуни с 320 седящи места за зрители, съблекални и фоайе за правостоящи. Той може да бъде ползван и за провеждане на зимни състезания - по плуване, синхронно плуване и водна топка. С него комплекс Приморски вече разполага с 3 басейна.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Басеинат не мойе да се наритча закрит постараите се да се наутчите,тче басеините са ОТКРИТИ И ПОКРИТИ!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: