Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Кубрат призна пред Eurosport: Ще искам реванш от Кличко
Автор: Екип Varna24.bg 18:55 / 16.11.2014Коментари (27)1316
©
Кубрат Пулев открито заяви пред Eurosport, че ще поиска реванш от Владимир Кличко. Кобрата беше още на ринга, когато даде интервюто пред британската медия. Българинът още веднъж заяви, че мениджърската компания, която обслужва Кличко, е монополист в бокса и че Владимир използва всякакви номера.

"Владимир не е истински боксьор, защото използва твърде много трикове навсякъде - от ръкавиците до всичко, служи си с всичко нечестно... Уважавам Виталий, но Владимир и К2 е един монопол в бокса, това е истината, това е самата истина. Това е всичко."

"Чувствам се много добре, аз съм толкова млад, може би ще се бия още веднъж и ще спечеля. Мисля, че ще спечеля. Може би нямам много мачове, но миля, че следващия път ще спечеля. К2 е един монопол в бокса. Владимир обаче е добър боксьор. Но днес спечели с късмет. Ще искам още един мач. Не може би, а ще искам реванш. Искам повторение на мача. В бокса един път печелиш, друг път губиш."


Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.11.2014 г.
-1
 
 
Ти не си кобра... ти си смок...
+1
 
 
Абе... Кубрат Пулев да не е станал симпатизант на Локо Пд? С такова впечатление оставам, като гледам как всички пишман ботевисти си чешат езиците по негов адрес... :) Браво на Кубрат! Напълно си заслужи овациите. Както и Кличко да бъде освиркан. Въпреки експертните мнения на всичколозите от местния световно неизвестен форум... :)
-3
 
 
Един истински българин знае кога да се признае за победен и кога да празнува победата си! Достойно е да оценим въпреки всичко смелостта и желанието за победа на Кубрат Пулев! Гордост е ,че успяхме да бъдем единни в подкрепата си към него ! Като едни достойни българи!!!Всяка загуба е един житейски урок!!Смело напред и му желая много успехи от тук нататък!!! на дребните душички от долу ще кажа, дишай-издишай, вие за друго не ставате ,плазмодии гнусни!
-1
 
 
Би ли те като тъпан на циганска сватба-би те,ай сега спирай с глупостите за световна конспирация против теб смотана чалгаджийке!!!
-3
 
 
абе тоя кличко :) е е ба*ти педала :)... що не си завре ръкавиците отзад :)
на 16.11.2014 г.
+2
 
 
Какъв реванш иска Пулев ? Първо - не той , а Кличко има право да иска реванш , ако беше загубил разбира се... Второ , реванш се иска , когато двубоят е бил равностоен и победителят не е убедил в превъзходството си... Снощи Кличко размаза Пулев , изкърти му сурата. Реванш ! Глупости ... пулев изпусна шанса на кариерата си , сега ще трябва да чака и да побеждава поне 2-3 години цикъл , докато се добере до претендентски мач . В това време Кличко ще окачи ръкавиците. Това е истината.
-1
 
 
5 години в профи лигата. 20 двубоя - 20 победи! Първа загува - от световния номер едно! Поздравления за Пулев! А вие дето плюете - вас кой ви познава? Вие какво сте направили?
+10
 
 
Двубой в който загубихме заслужено!Показахме и неуважение към противника, дори надменност.Да Кличко не игра феърплей, но защо трябва да падаме на неговото ниво.На фона на тази мизерия в България, това си е чиста победа, но така ще бъде.Пожелавам успех на Пулев, живота му даде урок, надявам се да се възползва от него.Всички ние трябва да вземем изводи, и да се научим да уважаваме противника!Криел се, правил се на контузен, ръкавици.....Та той можеше да спечели още в първи рунд и да станем за смях с празните си приказки.Всички ни боли, но това е част от спорта!
+2
 
 
Искам сега ама много внимателно да гледате и то на забавен каданс удара на Кличко при втория нокдаун. Чакам коментарите ви ... и тогава ще говорим дали заслужава уважение тоя...
+1
 
 
ето за това никога няма да ни има като обединена нация, пълно с родоотстъпници, завистливи типове, и комплексирани субекти, в цял свят отдават заслужено внимание на нашето момче, а тук болни мозъци ни убеждават, че украинската утрепка е най-праведното същество на земята!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: