Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Много пропуски и червен картон костваха тежка загуба на Черно море от Литекс
Автор: Екип Varna24.bg 15:39 / 22.11.2014Коментари (1)966
Черно море загуби с 0:3 домакинството си на Литекс в първия двубой от XVI кръг на А група.

Точни за гостуващия тим бяха Джордан(29`), Асприля (89`) и резервата Десподов (90+2`).

"Моряците" надиграха тотално преди почивката своите гости, но множеството пропуски ги лишиха от попадение.

"Моряците" изтърваха куп удобни ситуации пред вратата на изигралия много силен мач Винисиус Баривиейра, ала по някакъв начин топката така и не пожела да навести мрежата на южноамериканеца.

В 24-ата минута гостите от Ловеч поискаха дузпа от съдията Никола Попов, след като изстрел с глава на Божиков рикошира в ръката на Стенио. Арбитърът прецени, че дистанцията между двамата е била твърде малка и остави играта да продължи.

Пет минути по-късно противно на показаното дотук Литекс поведе. Грешка на Михаил Венков отляво позволи на Страхил Попов да получи в близост до наказателното поле. Капитанът на "оранжевите" побърза да центрира за Джордан, който прониза близкия долен ъгъл с малко късметлийски удар.

Второто полувреме започна по същия начин, като още в 48-ата минута Божиков трябваше да чисти от голлинията. Симеон Райков центрира от фаул към близката греда. Там Кирил Котев стигна до топката преди Винисиус и нанесе параболичен, но точен изстрел с глава. Божиков бе заел място до дясната греда и съумя да избие в корнер.

В 55-ата минута амбициите на "моряците" претърпяха страхотен удар заради неразумна постъпка на Сашо Александров. Защитникът си позволи да удари с лакът в гърлото намиращия се зад него Асприля при спряна игра, а Никола Попов не показ никаква милост и отстрани от игра виновника с директен червен картон.

До края домакините опитаха да натиснат колкото им позволяват силите, ала в последните минути получиха два гола на контраатака. Първо в 90-ата минута Данило Асприля се отчете с впечатляващ индивидуален рейд през повече от половината терен. Той преодоля Кирил Котев и вратаря Пиргов, преди да излъже още един бранител на голлинията и да вкара с петичка на празната врата. Две минути след него и Кирил Десподов се реваншира за пропуска си по-рано, след като бе изведен сам срещу стража на Черно море и стреля технично в долния ляв ъгъл за крайното 3:0.


Още по темата: общо новини по темата: 13
22.11.2014
22.11.2014
22.11.2014
21.11.2014
21.11.2014
20.11.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Захто никои от арбитрите не видя,тче Страхил Попов бе в засада преди да подаде головя пас при парвото попадение на гостите?????А основното е,тче като не вкарах нито едно от 5-те голово полойеня хте бадех наказан,колкото и клихирано да звутчи на парво тчетене!!!!!Категоритчо "Тчерно море"има добар отбор,на които обатче явно липсват нападатели-голмаистори!А парвя си гол домакините полутчиха след засада,която никои от садиите не видя,а както се вийда и никои от коментаторите не е видял!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: