Никола Спасов направи видеоразбор на мача с “Литекс"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:13 / 25.11.2014
907
Преди днешното следобедно занимание на футболистите на "Черно море" наставникът Никола Спасов проведе видеоразбор на мача с "Литекс", загубен във Варна с 0:3. Той посочи грешките на играчите в двубоя с "оранжевите", от които те да си извлекат поука, за да не повтарят пропуските отново.

Според Никола Спасов не трябва да се правят трагедии от това поражение. Спецът вярва, че тимът е в състояние да се върне към добрата си форма още в събота, когато гостува на "Локомотив" в Пловдив. Мачът е от 14 ч. на стадион "Лаута" и "моряшки" успех в него ще прати варненци по пътя към Топ 6 в първенството на А група.

Сутринта футболистите се изпотиха във фитеса, а след видеоразбора дойде ред и за тренировка на "Младост" с топка. Заниманието пропусна единствено Тодор Паланков, който има болки след сблъсъка с "оранжевите". След контролния преглед утре ще стане ясно какво е състоянието му.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).