Гласят Божилов за титуляр в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 28.11.2014
827
Георги Божилов може да излезе титуляр за Черно море в събота при завръщането си на терена след 2 месеца. Той ще замести наказания Марк Клок, който не можа да се възстанови от разтежението, получено в края на двубоя с Литекс. 

Другият вариант за халф зад Манолов е Бекир Расим, но е малко вероятно Кольо Спасов да заложи за него, тъй като не остана доволен от включването му срещу ловчанлии. Бекир влезе в игра в 61-вата мин, но само 16 по-късно треньорът го извади, тъй като не изпълнил указанията му да уплътни дясната зона в средата на терена.

"Моряците" тренират днес в 10 ч. и след това пътуват за Пловдив. Както е известно, те са в серия от три поредни победи срещу Локо през тази година.

Разбра се още, че Сашко Александров очаква да спечели обжалването на наказанието му от 3 мача и то да бъде намалено с една или две срещи.

Съставът
Пиргов - Станчев, Котев, Венков - Буркхарт, Паланков, Стенио - Райков, Божилов, Коконов - Манолов (Ил. Николов, Сталев, Ж. Атанасов, Д. Атанасов, Расим, Матиа, Петков)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).