"Смърфовете" подават жалба срещу рефера Станислав Ставров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:03 / 29.11.2014
1096
Отборът на Локомотив ще подаде жалба срещу съдийството на Станислав Ставров в мача с Черно море, завършил при резултат 1:1 на "Лаута". След срещата административния директор на "черно-белите" Атанас Узунов изказа претенции за нарушение при изравнителния гол на варненци и ситуация в края на срещата, когато Мартин Камбуров открадна една топка от футболист на "моряците", но реферът върна положението, за да се изпълни непряк свободен удар заради засада.

"Не си позволявам да коментирам съдийството по принцип, но тук минаха всякакви граници. Когато Черно море закъса, Станислав Ставров им се изпраща да ръководи мача. Погледнете кои мачове е свирил Ставров на Черно море и колко пъти е наказван заради тях", коментира Атанас Узунов.

Веднага след последния съдийски сигнал пък, Ставров вдигна червен картон на защитника на Локомотив Деян Молдованов. Последният бе на пейката и хукна да иска обяснение от Ставров, явно позволявайки си по-груб тон, което не се харесана арбитъра. Заради картона Молдованов ще пропусне дербито с Ботев за Купата.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).