Черно море без Кирил Котев срещу Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 01.12.2014
1416
Треньорът на Черно море Никола Спасов няма да може да използва капитана на отбора Кирил Котев при гостуването на Славия в реванша от осминафиналите за Купата на България. Мачът е в сряда от 13:00 часа в столицата. Защитникът напусна принудително двубоя с Локомотив Пловдив след тежък сблъсък с вратаря Йордан Господинов, а първоначалната прогноза се потвърди - счупен нос, пише "Тема спорт".

"Няма никакъв шанс Котев да играе срещу Славия", бяха категорични от лагера на Черно море. Допълнително ще се преценява дали опитният защитник ще може да бъде използван в предстоящите мачове за първенство с Левски и ЦСКА с някаква специална маска. Така при гостуването на белите Котев ще бъде заменен в състава от Живко Атанасов. Моряците имат комфортен аванс от първия мач на "Тича" (2:0) и целта е да продължат напред в турнира. От "Тича" обаче бяха категорични, че няма да бранят преднината си, а ще гонят нов успех на "Овча купел". Освен Котев няма да играят също наказаният Сашо Александров и трайно контузените Бакари, Даниел Георгиев и Георги Китанов.

От варненския клуб отказаха да коментират скандалите след края на мача на "Лаута", но заявиха, че организацията на срещата и охраната не са били на ниво.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).