"Сините" с нов капитан срещу "моряците"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:36 / 05.12.2014
800
Левски ще има нов капитан за визитата на Черно море. Както е известно, след като Георги Иванов пое отбора - лентата бе връчена на халфа Владимир Гаджев. Националът обаче лекува контузия на коляното и няма да може да играе в двата мача до края на годината.

Втори носител на лентата е Георги Сърмов. Той се възстановява от контузия на бедрото, но също няма да е на линия за сблъсъка с варненци. Третият капитан в отбора е Веселин Минев. Националът обаче е наказан и няма да може да играе на "Тича".

Така че Георги Иванов ще трябва да определи нов носител на лентата за мача с Черно море. Вариантите са два - вратарят Пламен Илиев или защитникът Борислав Стойчев. Илиев бе капитан на Левски през пролетта на 2012 година. След идването на треньора Илиан Илиев обаче лентата му бе взета и бе поставена на ръката на най-опитния в тима тогава Христо Йовов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).