Пупович преди дербито с Лукойл: Ще покажем на публиката, че отборът може да бъде в четворката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:01 / 05.12.2014
409
"Лукойл е фаворит, силен отбор, трупа опит, в първенството е без загуба. Добре балансиран отбор са. Смятам, че категорично са фаворит срещу нас." Това коментира преди срещата от 9-тия кръг на НБЛ между Черно море порт Варна и Лукойл Академик завърналият се във варненския тим сръбски баскетболист Милян Пупович.

Той коментира още, че в отбора на Лукойл Академик се е завърнал Бруно Шундов, а Йовица Арсич е много добър треньор. По думите на Пупович ще е много трудно Черно море порт Варна да бие в този мач. "Ще се опитаме, имаме своите предимства, своите минуси, но ще се опитаме да изиграем на ниво мача, да покажем на публиката, че отборът може да бъде в четворката," заяви сърбинът.

Пупович призна, че е имал няколко предложения от други клубове, но е сметнал, че Черно море порт Варна е най-добрият отбор за него и изборът му е бил лесен.

"МЗТ Скопие и Игокеа имаха интерес към мен, но не може да ме картотекират в рамките на следващия месец, до следващото завъртане. Затова, за да не губим много време, избрах да се върна тук. Две седмици си почивах у дома, сега се надявам до седмица отново да съм във форма", каза още Пупович.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).