Черно море лети за Андора в сряда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:03 / 28.07.2008
1398
Ако елиминират Сант Жулия, варненци ще научат съперника си за II кръг в Андора или Барселона

Черно море ще лети с чартър за Барселона в сряда в 8,30 ч. сутринта, съобщиха от пресслужбата на “моряците“. Очаква се варненци да кацнат в Барселона около 11,30 ч. българско време. След това отборът ще пътува с автобус до Андора, като пътят е около 3 ч. От варненския клуб са заявили тренировка на официалния стадион, където на следващия ден е мачът-реванш от първия предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА срещу Сант Жулия. Тренировката е предвидена в часа на мача - 21,30 ч. българско време. След изиграването на двубоя на другия ден, "моряците" ще пренощуват в Андора и евентуално ще чакат тегленето на жребия за II квмалификационен кръг в надпреварата. Жребият ще се тегли в Нион, а представител на варненци ще бъде адвокат Михаил Статев.

Единственият, който тренира на облекчен режим от възпитаниците на Никола Спасов е халфът Даниел Георгиев, който има болки в коремните мускули. Според лекаря на отбора д-р Мутлу, положението с играча не е сериозно и той почти сигурно ще е на разположение на Спасов за мача.

Междувременно стана ясно, че преговорите на ръководството на Черно море с вече одобрения аржентински нападател Адриан Фернандес продължават.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).