Иван Коконов: Черно море не трябва да губи на "Армията“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 10.12.2014
699
Нападателят на Черно море Иван Коконов заяви, че не трябва да губят от ЦСКА в София в събота, ако иска да се класират в топ 6.

"Ще се хвърлим за победа, но в най-лошия случай не бива да падаме. Силите в "А" група са изравнени и всеки може да бие всеки. Виждате колко отбора се борят за влизане в шестицата. За да постигнем целта си обаче, зависи и от резултатите на нашите конкуренти", заяви за "Народно дело" Коконов. 

Последният уточни, че не смята колко точки ще им са необходими за шестицата. "Ние продължаваме да играе мач за мач и когато завърши редовният сезон, ще се разбере как сме се справили. Засега сме доволни, че нещата на терена се получават по най-добрия начин за нас, но можем още повече и се стремим да подобряваме играта във всеки аспект", допълни Иван.

Междувременно халфът на Черно море Марк Буркхардт е наказан за една среща и трябва да плати глоба от 300 лв. за червения картон срещу Левски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).