Около месец ваканция за "моряците“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 10.12.2014
1019
Около месец почивка ще имат на разположение футболистите на Черно море за коледните и новогодишните празници. "Моряците" ще бъде разпуснати в неделя, а Никола Спасов е решил да ги събере за зимна подготовка след 10 януари, като в първите два дни играчите ще преминат задължителните медицински прегледи.

Засега няма яснота дали през февруари тимът ще е на лагер в Турция или ще продължи да се готви в домашни условия. Това ще се разбере в началото на другата седмица, когато спортно-техническият щаб и шефовете ще обсъждат различните варианти.

На "Тича" планират също да привлекат две-три нови попълнения, сред които един полузащитник, който да засили конкуренцията в халфовата линия. Кольо Спасов желае и по-голяма вариативност в атака, но това ще стане след завръщането на Бакари

Очаква се възстановяващият се след операция таран да започне постепенно с натоварванията след Нова година и да е готов за игра за първите мачове за новия сезон в края на февруари. В клуба са затрупани с предложения за нови футболисти, но Никола Спасов не бърза с избора си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).