Още разкрития по "черното тото": Да се стягат Коко Динев, други босове и съдии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:55 / 10.12.2014
1533
Операцията по разследването за "черно тото" в българския футбол тепърва ще се разраства. Разпитът на футболистите е само началото.

Тези дни се очаква да бъдат привикани и футболни босове. Упорито се говори, че първият от тях ще е Константин Динев - доскорошният шеф на Локомотив (Пловдив).

"Всичко върви по план. Ще бъдат разпитани както собственици на клубове, така и футболни съдии. Играчите, които днес бяха привикани, са участвали в съмнителни мачове преди няколко години. Има доста събрана информация, която е изключително интересна и стряскаща. Съмненията са потресаващи и ако се стигне до доказателства, ще паднат много глави.

Няма как обаче да се правят по-подробни разкрития, докато върви разследването. Разследват се не само двубои от преди няколко години, но и такива, които са се състояли през пролетта на тази година. В момента се събират факти и за мачове в "А" група от настоящия сезон, т.е. - през есента", заявиха достоверни източници на БЛИЦ.

Те добавиха, че най-големите съмнения падат върху Локомотив (Пловдив), където "някои доста известни футболисти и хората над тях" са в полезрението на разледващите власти.

Припомняме, че през октомври Марек бе глобен с 10 000 лева заради съмнения в участие в "черно тото".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).