Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Шокиращо: Задържаха Тунчев, Камбуров и Котев за 24 часа
Автор: Екип Varna24.bg 19:30 / 10.12.2014Коментари (116)1053
© Varna24.bg
Вторият капитан на ЦСКА Александър Тунчев, голмайсторът на елита Мартин Камбуров и защитникът на Черно море Кирил Котев са задържани за 24 часа от полицията във връзка с днешното разследване срещу манипулирането на резултати от футболни срещи в родното първенство.

Засега липсва информация срещу тримата да има повдигнати обвинения срещу тримата, но със сигурност действията на органите на реда са продиктувани от акцията, която е стартирала вчера.

Днес доста известни лица от родното първенство бяха привикани да дават обяснения във връзка с потенциално уреждане на мачове. В сградата на ГД "Национална полиция" бяха повикани още играчите на Локомотив София Йордан Тодоров и Иво Иванов, които бяха освободени.

Вчера пък обяснения е давал стражът на Локомотив Пловдив Йордан Господинов.

Източник: Gong.bg


Още по темата: общо новини по темата: 32
04.01.2015
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Хайде жълта измет, потапяй се в реалноста, а тя не е никак розова. Пепо е временен, загубата ви е сигурна, както оставянето на Тервел и Ванко на кормилото и на бая ви Целя в Белград.
+4
 
 
Като махнем неизбежните бъзици настрана, в момента сме свидетели на наистина жалък край на една футболна легенда от регионален характер. Не може да се отрече, че това, което Камбуров прави на 30 и кусур години на терена, си е достойно за уважение. Регионална легенда е, защото така и не успя да се наложи в големия футбол, в националния отбор още по-малко. Оттук-нататък за буферите ще има само мъки и сълзи. Сами сте си виновни. Първо, заради навика да гледате в чуждото канче и да завиждате; второ, заради кретенското ви ръководство в момента. Айде, окръжните групи ви зоват!
+3
 
 
Каквото и да си пишем,не може да се отрече че на Императора му отива раирана фанелка!Може да си вземе екипа за ЦСЗ.
-4
 
 
ФАКТ: ЧЕРНО-БЕЛИТЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОСЕГА В България, КОИТО РИСКУВАХМЕ ВСИЧКО И ИЗГОНИХМЕ ТОТО-ПРАСЕТО ДИНЕВ, ЗА ДА СПРЕМ ПОЗОРНИТЕ МАЧОВЕ ! Пловдив Е ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И ИСТИНСКИ СПОРТ ! Ботев Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ ОФИЦИАЛНО САНКЦИОНИРАН ЗА УРЕДЕН МАЧ ОТ УЕФА...ТАКА ЧЕ СЕЛСКИТЕ ДПС МИРИЗЛИВЦИ ДА СИ ЧЕШАТ КАТУНАРСКИТЕ ФАНТАЗИИ У кУмАТИВУ ! Весела Коледа от Императора до жълтите ДПС мажоретки !
-4
 
 
Най-важното си остава, че отстранихме доматевци за Купата на България и направихме пълно густо на всички пловдивчани които сега с голям кеф ще си празнуват предстоящите празници, и ще мечтаят за един нов финал в Буграс и Купата най-после да стане черно-бяла. И не забравяйте - утре всички на Лаута за последния мач на Пловдивския любимец. Само Локо до края.
на 11.12.2014 г.
-3
 
 
Камбуров не е арестуван, просто е бил разпитван до късно, всички са освободени и са си по къщите. Търсят Коко, а прасето се крие, това е цялата работа. Като заговорихме за арести и МВР хванаха ли Youth Group - кошмара на всеки денонощен магазин?
+4
 
 
Буфери сега ще ви пратят в "Ц" окръжна. Може и отбор по малки вратички да станете . Мангусти !
+6
 
 
А дано в ареста поне черпят импираторъ с пасти...
на 11.12.2014 г.
+4
 
 
Мангалите винаги са имали афинитет към незаконния хазарт. Да си спомним играта "Тука има , тука нема!" ... Не е учудващо че именно в клуба на циганите ФК Лукумутиф е разцъфтял незаконен хазарт.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: