Фенове на Левски пребили по погрешка деветокласник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 15.01.2015
709
Пореден сблъсък имаше между футболни агитки - на Левски и ЦСКА. Този път под ударите попадна и деветокласник от столичното 23-то училище и то по погрешка, информира Нова телевизия. Грешка, вследствие на която момчето е с черепно-мозъчна травма. Непълнолетните нападатели дадоха обяснения в полицията, след което бяха освободени.

Деветокласникът от столичното 23-то училище, бит с палка до безсъзнание, всъщност е бит по погрешка. Нападателите - трима непълнолетни фенове на Левски, трябвало да сплашат по-голям ученик от същото училище - единайсетокласник, привърженик на ЦСКА. Причината - досаждал на тяхна приятелка и тя им се оплакала. И така на 14-и януари по обяд станала грешката.

Малко по-рано вторият баща на момчето обясни, че враждата между учениците - фенове на Левски и ЦСКА била стара и че пребитият деветокласник се е озовал на неподходящото място в неподходящото време.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).