Маслара води петима нови в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:51 / 15.01.2015
1268
Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов-Маслара ще доведе петима нови футболисти в тима.

"Провел съм разговори с въпросните играчи, които смея да твърдя, че ще са класни попълнения и ще ни свършат добра работа. Трима са готови да дойдат още в понеделник, но все още чакат развитие около новите шефове в Спартак. Много се бавят нещата и се притеснявам дали ще дочакат, защото интерес към тях има и от други клубове. Другите двама са на проби в Кипър и Гърция и ако не им се получат нещата, ще дойдат в Спартак. За тези пет момчета гарантирам, че ще вдигнат нивото в отбора", обясни Маслара.

"В събота пристигат новите шефове и ще разговаряме с тях за въпросните футболисти. Все пак трябва да сме наясно с условията, за да ги привлечем. Иначе попълненията от Италия идват в неделя, а с тях и новата екипировка", каза треньорът.

Той не се притеснява от езиковата бариера и ще се справи с работата с футболистите от Ботуша. "Работил съм с бразилци и с тунизийци, че с едни италианци ли няма да се справя - каза в шеговит тон Маслара. - Ако успеем да се разберем за условията за играчите, с които съм разговарял, ще станат нещата. За италианците знам, че са млади момчета, а аз обичам младите футболисти. Каквито и да са, все ще има двама-трима, с които ще може да се работи. Но засега не мога да коментирам, преди да съм ги видял. Започваме подготовка в понеделник от 15 ч."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).