Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Плащат предварително на отборите за ТВ права, за да им помогнат в подготовката
Автор: Екип Varna24.bg 11:23 / 18.01.2015Коментари (6)465
© Varna24.bg
Част от клубовете в "А" група са помолили собственика на "Футбол Про Медия" Кирил Домусчиев да плати предварително парите за телевизионните права. Бизнесменът се е съгласил да даде свои лични пари в заем на "Футбол Про Медия", като в понеделник или вторник парите от транша ще бъдат преведени в БФС, а скоро след това и по сметките на отборите.

"Футбол Про Медия" пък ще вземе парите си след средата на февруари, когато телевизията, излъчваща родното първенство, ще се разплати с фирмата. По този начин клубовете ще бъдат улеснени финансово сега в организацията на зимните лагери на тимовете си и изчистването на заплати към служители.

Източник: Sportal.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе боклук, единствено истинските Локомотивци ходят и ще ходят на стадиона, който и да е собственик на Локомотив Пловдив! Истинските фенове ходят на стадиона не заради собствениците, а само и единствено заради любимия отбор! Който не харесва хората от сдружението, защо да не идва на мачове? Та треньори са ни доказани Локомотивци, отбора играе сърцато напук на кризата! Какво по-важно от тези две неща, които са основните за един истински фен на футбола? Локомотив Пловдив рано или късно ще има собственик, но когато това стане всички ще бъдат щастливи, защото той ще бъде добре подбран, а не който и да е, само за да оцелеем! Именно това е мисията на хората от сдружението и бъдете сигурни, че това един ден ще се случи!
+6
 
 
Ето на тези пари разчитат потниците и кебапчиите. Иначе са живи умрели, завалиите лъжливи. Къде ви е собственика бре, лъжци! Станахте ясни на цял Пловдив с алчността си и некадърността. Затова нито един истински локомотивец няма да стъпи на стадиона, докато царуват потниците и кебапчиите. По-зле сте и от Коко Динев, защото нямате акъла да правите неговите номера!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: