Змея и Малкия ще помагат на Локо и напролет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:05 / 20.01.2015
676
Най-опитните хандбалисти на Локомотив - вратарят Иван Иванов-Змея и Станимир Казаков-Малкия, остават в тима и ще му помагат за медал и финал в турнира за купата на България напролет.

"Змея пази на висота, както винаги го е правил, докато Станимир влиза по-рядко, тъй като няма възможност да тренира редовно. Опитът им обаче е ценен за нашия отбор", заяви за "Народно дело" наставникът на Локо Никола Карастоянов.

Варненци започнаха зимна подготовка, като тренировките се водят в залите "Владислав" и "Димитър Нушев". Няма напуснали и през втория полусезон. Карастоянов ще продължи да разчита на същите 22-ма състезатели. Наставникът иска да изиграят 2-3 контроли преди първия им официален двубой за годината - на 21 февруари за купата като гост на Левски. При успех Локо най-вероятно ще срещне на полуфинала градския съперник Спартак, който гостува на втородивизионния Ловеч на четвъртфиналите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).