Брадат италианец ще пази на спартаклии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:01 / 22.01.2015
1610
Италиански вратар с брада е първото сигурно попълнение на Спартак 1918. Стражът вече участва в три двустранни игри, но мястото му в състава е сигурно, тъй като е от школата на помощник-треньора Бруно Федеричи. Последният ще доведе до дни още един свой възпитаник, който също ще е част от тима. Със спартаклии в момента тренира и млад вратар от Молдова, но за него ще се решава допълнително дали да остане за пролетта. Договорът на Ивайло Крушарски пък се бъде прекратен по взаимно съгласие.

Вчера Иван Мартинов отново тества 16 чужденци - шестима италианци, африканец, седем молдовци и двама румънци. Очаква се най-късно в петък Маслара да започне да отпраща някои от легионерите и да задържа тези, които дават гаранции, че ще му вършат работа.

Разбра се още, че във Варна пристигна шефът на Solidus Франческо дел Тосто. Както е известно, неговата фирма ще обезпечава клуба за вбъдеще. Босът изгледа двустранната игра във вторник в компанията на Пиетро и Джузепе Белардели.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).