Калиакра кани спартаклии на стадиона си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:09 / 23.01.2015
470
Първият спаринг на Спартак 1918 на 7 февруари ще е срещу Калиакра в Каварна. Това заяви за "Народно дело" треньорът на третодивизионния тим Иван Райчев.

"Ще поканим варненци да ни гостуват на нашия терен, тъй като не искам да играем на изкуствена трева, въпреки че първият ни пролетен мач е в Суворово. На изкуствено покритие ще е само последната ни проверка с Шумен", каза Райчев. Той призна, че освен Боян Илиев, който замина за Гърция, ги е напуснал и голмайсторът Тодор Колев. В отбора обаче остават другите пет кадри на варненската школа - Траян Дянков, Васко Боев, Иво Михайлов, Петко Цанков и Станислав Вълчев.

"Засега новите са вратарят Николай Радомиров и халфът Симеон Симеонов от Добрич. Ще вземем обаче още 3-ма - 4-ма, тъй като в момента разполагам само с 14 играчи, двама от които са вратари, а други четирима - юноши", допълни Райчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).