Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Черно море-БАСК с добър жребий
Автор: Екип Varna24.bg 11:07 / 29.01.2015Коментари (0)419
©
Черно море-БАСК изтегли добър жребий за първия кръг на турнира за Купата на България по волейбол за мъже. Варненци ще гостуват на Дунав (Русе). Победителят се определя в един мач. "Баските" са трети във Висшата лига, а русенци - седми.

Първенецът на Висшата лига - Инвестбанк Тетевен Волей (Тетевен), се изправя срещу ЦСКА (София). Общо 14 отбора започват битката в първия кръг на надпреварата, като това са 9 тима от Висшата лига и последните 5 от Суперлигата. Регламентът предвижда да се играе по един мач, като домакин е по-ниско стоящият отбор в групата. При среща на два отбора от една група се тегли жребий за домакинство.

Още три местни дербита ще има на старта на надпреварата, като Фортуна противопостави и последните два тима от Суперлигата - Левски Бол (София) и Миньор (Перник). Домакини ще бъдат "Сините", а сблъсъкът се очертава да бъде много интересен. Двубоите от първия кръг ще бъдат на 10 и 11 февруари.

Седемте победителя и Нефтохимик 2010 ще бъдат разпределени в 4 двойки, които ще играят на елиминационен принцип и ще определят кои 4 ще се класират за финалния етап. Във финалния етап от 6 до 10 май четирите победителя от втория етап и четирите директно класирали се отбора от Суперлигата - Добруджа 07 (Добрич), Монтана (Монтана), Марек Юнион-Ивкони (Дупница) и Пирин (Разлог), сформират две групи по 4 отбора, които се определят чрез жребий. В групите се играе на принципа всеки срещу всеки, като класиралите се отбори на първо и второ място играят полуфинални мачове на кръст (първият срещу втория от противоположната група). Победителите се класират на финал, а мач за трето и четвърто място няма да се провежда.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: