Национали на "моряците“ се стягат за евромачове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:27 / 06.02.2015
1152
Младежкият национален отбор на България извади късмет при жребия в Нион за квалификациите за европейското първенство през 2017 г. в Полша.

Българите, водени от Антони Здравков, попаднаха в приемливата група 5 заедно с Дания, Румъния, Армения, Уелс и Люксембург. Както е известно, в разширения състав на нашите за предстоящите мачове влизат и трима футболисти на Черно море - Георги Китанов, Слави Сталев и Бекир Расим.

Първият е с най-големи шансове за титуляр, ако след завръщането на терена бързо си върне формата. Както е известно, Жоро е към края на възстановяването си след претърпяната операция на счупен десен крак.

Общо групите са 9, като победителите от тях автоматично се присъединяват към домакина Полша за участие на финалите. Четирите втори отбора с най-добри показатели ще участват в плейофи, за да определят последните два финалиста.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).