Изтеглиха контрола на Черно море с два часа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 17.02.2015
1003
Контролата на дублиращия тим на Черно море с Динамо-Ауто (Молдова) ще започне два часа по-рано. По предварителна програма първият съдийски сигнал трябваше да прозвучи в сряда в 15 ч. на Албена, но по молба на гостуващия в България тим ще започне в 13 ч. Молдовците бързали да се приберат в Тираспол колкото се може по-рано.

В проверката ще вземат участие трима футболисти от представителния тим на Черно море, каза Никола Спасов. Все още не е ясно кои ще са играчите, които ще играят за дубъла в сряда, като специалистът ще прецени това утре. По всяка вероятност това ще са вратарят Илия Николов, Слави Сталев и новото попълнение Мамуту Кулибали.

Междувременно Черно море започна подготовка за първия мач от четвъртфиналите в турнира за купата на България с Локомотив (ГО). Двубоят е в събота от 13 ч. на стадион "Тича". Вчера сутринта "моряците" направиха крос на Аладжа манастир, а следобед имаха занимание с топка на стадион "Младост". По индивидуална програма продължават да се готвят невъзстановените от контузии Георги Божилов, Стенио дос Сантос, Даниел Георгиев и вратарят Георги Китанов.
Днес сутринта Черно море ще бъде на групи във фитнеса, а следобед отново предстои тренировка на "Младост".

Талантът от ЦСКА Тони Стоичков продължава да е с неизяснен статут. До края на седмицата ще стане ясно бъдещето на бранителя, който, ако подпише договор с "моряците", ще играе за дублиращия тим. "Все още има детайли, които трябва да изчистим, и едва тогава ще съобщим за Стоичков. Ще го направим до мача с Локо (ГО)", заяви Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).