Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Старши треньорът на Балкан се заяде с "моряците"
Автор: Екип Varna24.bg 11:01 / 19.02.2015Коментари (0)481
©
Старши треньорът на Балкан Александър Тодоров се заяде със съперника на тима си в четвъртфиналите на турнира за Купата на България по баскетбол Черно море. Той припомни някои неприятни сцени от страна на варненските привърженици срещу Иван Лилов от миналата пролет. Тогава националът си навлече гнева на привържениците от морската столица заради това, че предизвика контузията на Александър Йевджич в миналогодишния полуфинал на Купата.

"Дали сме разочаровани, че противник ни е Черно море - абсолютно не. Мисля, че това е един отбор, който ще ни мотивира максимално, най-вече заради някои неща, които станаха във Варна преди и по време на мача там. Те бяха далеч от нормалните спортни отношения. Сигурен съм, че моите играчи все още ги помнят. Това е съперник, който максимално ще ни мотивира да покажем какво можем", коментира македонецът.

"Добрата новина е, че с този противник играхме преди 20 дни и още имаме подготовката, която водихме за него в първенството. Още помним какво стана там и така е по-лесно да се подготвиш. Ако имаш качество, го показваш в първенството, където има 30 мача и плейофи, докато за Купата ти трябва и малко късмет. Дали имаме този късмет, или не, не мога да кажа, защото който и съперник да имахме от втората четворка, може би освен Плевен, щяхме да имаме трудна задача. Относно потока - мислим мач за мач. Не искахме ЛУКойл да е в нашия поток и той не е, но в крайна сметка, за да спечелиш Купата, ти трябват три победи.
На Купата няма фаворити. Ако ме питате за първенството, нещата могат да се предвидят по-лесно, но за един мач е много трудно. Има отбори, които в момента се намират във възходяща форма, има и такива в низходяща. Но това на Купата не означава нищо", каза още треньорът на Балкан.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: