Три варианта пред Спартак за участие в пролетния полусезон на "Б“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02 / 20.02.2015
1073
Най-близкото бъдеще на Спартак 1918 продължава да е обвито с мъгла. Съдейки по естествения ход на събитията в клуба след 15 януари 2015 г. и ако се следва елементарната футболна логика, основните варианти за участието на отбора в пролетния полусезон на "Б" група са 3. С условие, че Радомир Тодоров и Никола Яначков ще подпишат нови договори до дни, а прибралият се в Сърбия Никола Радулович ще разтрогне контракта си.

Вижте трите варианта:

1. Отборът играе напролет с 22-мата чужденци, Радомир Тодоров, Никола Яначков, Тодор Маринчев и юноши.

2. Някои от чужденците по една или друга причина не са картотекирани и тимът участва в първенството с останалите легионери и българи.

3. Спартак продължава в "Б" група без чужденци - само с български играчи, сред които юноши. Тогава според наредбата трябва да има четирима футболисти с професионални договори, което означава, че освен Радо, Никола и Тодор е необходим още един.

Разбира се, съществува и четвърти вариант, който е най-болезнен, но с оглед начина на работа в клуба не е изключен. Организираният хаос да продължи, Спартак 1918 да не успее да картотекира футболистите си и да се откаже от участие в "Б" група напролет. Тогава отборът ще играе от есента в окръжните групи. В тях е възможно да попадне също, ако не получи лиценз за сезон 2015/2016. Първият срок за това изтича на 31 март, а крайният - през юни. Както е известно, за получаването на лиценз е задължително даден клуб да няма задължения към футболисти, БФС и други институции (НАП, НОИ и т.н.), а стадионът му да е приведен във вид, отговарящ на всички изисквания на БФС. които са съобразени с тези на УЕФА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).