Двама дебютират за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:51 / 21.02.2015
1212
Две от зимните попълнения на Черно море ще излязат в стартовия състав за днешния първи четвъртфинал за Купата на България срещу Локомотив (Горна Оряховица). 

Треньорът Никола Спасов планира да пусне сред титулярите сръбския вратар Александър Чанович и опитния халф Петър Златинов. Той смяташе да заложи на върха на атаката и на Вилян Бижев, но голмайсторът от зимните контроли, който дойде от Славия, не успя да се възстанови навреме от разтежението и отпадна от групата. Това сериозно обърка плановете на наставника. 

Аут е и друг от новите - малиецът Мамуту Кулибали, който все още няма работна виза. В състава на Черно море няма да има изненади, като Спасов ще разчита на играчите, които се оформиха като титуляри по време на подготовката. Освен това той не разполага и с много опции предвид контузиите на основни изпълнители. 

Единствената по-сериозна въпросителна е кой ще води нападението при отсъствието на Бижев, като това най-вероятно ще бъде Живко Петков. Другата опция е да бъде преквалифициран Иван Коконов. Едва ли Спасов ще рискува с пускането сред титулярите на Бакари, който дълго време лекува контузия и се завърна едва в последните зимни контроли. 

Треньорът не успя да попълни групата за срещата и тя е от 17 човека. През седмицата специалистът на няколко пъти проведе разговор с играчите с цел да ги предпази от подценяване на противника, който е от "Б" група. Пред "моряците" има отлична възможност за класиране на полуфинал и ръководството не иска тя да бъде изпусната.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).