Бончо Генчев преди мача с Черно море: Това е отлична възможност да се покажем

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:57 / 21.02.2015
1323
Президентът на Локомотив (Горна Оряховица) Бончо Генчев заяви, че четвъртфиналните сблъсъци за Купата на България срещу Черно море са идеална възможност тимът да покаже какво може. 

"Още е много рано да се съсредоточаваме върху битката за влизане в "А" група. Нашата цел е да бъдем на ниво във всеки двубой. Желанието ми е отборът да се представи на ниво. Това е добър шанс да се покажем пред по-широка аудитория, защото срещите от втория ешелон не се излъчват и малко хора са наясно какъв тим сме. Затова ще подходим сериозно към срещата", заяви пред "Тема Спорт" Генчев. 

"В никакъв случай обаче не желаем да се изхвърляме. Изявеният фаворит е Черно море и ние го отчитаме. Това обаче означава, че и напрежението е при тях. При нас такова няма, а то трябва да бъде заменено от голямо желание за изява", посочи той. 

Четвъртият в света от 1994 г. допълни, че всичко в клуба е спокойно и са налице предпоставки за класиране в елита. Локомотив зимува на второ място в "Б" група - само на точка от лидера Монтана и на три пред третия Пирин (Благоевград). 

"Направихме прилична селекция, взехме класен футболист като Мирослав Иванов, на когото разчитаме много. За разлика от други клубове нямаме финансови затруднения, не дължим пари на никой. Всичко за играчите е осигурено, остава само те да показват какво могат", завърши Генчев.

През тази година община Горна Оряховица отпусна 200 хиляди лева на Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).