Черно море няма право на грешка срещу Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 27.02.2015
906
Отборът на Черно море няма право на грешка в днешния мач със Славия от 14,30 ч. на "Тича". "Вземем ли 9 точки от следващите три срещи и ако мачовете на нашите конкуренти се играят феърплей, ще влезем в топ 6", убедени са "моряците".

През този сезон варненци играят успешно срещу "белите". Те ги победиха с 3:1 за първенство в София, а след това ги елиминираха за купата след 2:0 във Варна и 2:2 на "Овча купел".

Кольо Спасов ще заложи на стандартен състав, след като болките на Кирил Котев отшумяха и капитанът тренира пълноценно в последните две тренировки. В групата за първи попаднаха новите попълнения Мамути Кулибали и Себастиян Ернандес, като се очаква поне единият от тях да се появи на терена след почивката. На върха на атаката за първи път ще започне възстановеният Вилян Бижев. Аут са невъзстановените Божилов и Дос Сантос, както и Живко Петков.

Двубоя ще ръководи Ивайло Стоянов-Сватбата.

Съставът
Чанович, Станчев, Котев, Венков, Буркхардт, Клок, Паланков, Матиас, Златинов, Райков, Бижев (Николов, Атанасов, Расим, Бакари, Кулибали, Ернандес, Коконов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).