Никола Спасов: Исках ударно да променя остротата в атаката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:58 / 27.02.2015
1164
Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от победата с 2:0 над Славия и представянето на новото попълнение Себастиян Ернандес.

"Просто исках в един момент да променя динамиката в атака. Бакари го познавам, не работя много дълго време с него, защото той се състезаваше до Нова година, не е в добро състояние. Ернандес го познавам от 4 дни, така че съм убеден в техните качества. Знам, че са добри футболисти, просто исках ударно да променя остротата в атаката. Те са точно такива хора. 

Бакари е много агресивен и техничен, влиза добре в комбинации. По-скоро Ернандес е по-техничният и интересният в организацията. Той го показа. Хубаво е, че ги имах, за да мога да направя тези смени. Затова ги пуснах едновременно. Това ми беше идеята - да решим по-рано мача, защото с минутите мачът ставаше все по-труден", заяви Спасов след края на мача. 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).