Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Иван Колев нападна Сватбата след загубата на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 17:03 / 27.02.2015Коментари (3)2034
© Bulphoto
Старши треньорът на Славия Иван Колев нападна съдията Ивайло Стоянов след загубата от Черно море с 0:2 в мача от 20-я кръг на А група.

"Относно резултата трябва да попитате съдията дали така трябваше да свърши мача. До 20-ата минута бяхме притеснени, без самочувствие, но след това играчите натрупаха увереност и създадохме 3 чисти положения за гол. Дори имаше игра с ръка на футболист от Черно море в наказателното поле, но тогава дузпа нямаше. За сметка на това съдията видя нарушение в нашия пеналт и го гарнира с червен картон. Така той показа как се постила червен килим на един отбор по пътя към победата. Той реши мача, категорично, с тези си действия", коментира Иван Колев след мача.

"През второто полувреме, макар и с намален състав, се опитахме да потърсим изравняването, макар някои от атаките ни бяха добри. Мога само да поздравя футболистите на Славия и да изкажа съжалението си от резултата. Всички се постараха да работят сериозно в защитен план, но нещата се усложниха, след като останахме с човек по-малко. Преди почивката Черно море не създаде нищо, хвърляха едни топки високи в наказателното поле и това показва, че ние работихме добре в защита. След почивката обаче численият превес оказа влияние", каза още наставникът на "белите".


Още по темата: общо новини по темата: 13
02.03.2015
27.02.2015
27.02.2015
27.02.2015
27.02.2015
26.02.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На тоэи специалист от шоплукатрябва да се напомни че освен нарушение за дуэпь има и хулиганска проява(дърпане эа фланелката( и червеният картон е эадължителен!!!!!Такава проява вече рядко се случва дори в селските групи!!!!!
0
 
 
На този спецялист от хоплука трябва да се напомни,тче освен нарухение за дузпа има и хулиганска проява{дарпане за фланелката] и тчервенят картон е задалйителен!!!!!Такава проява ветче рядко се слутчва дори в селските групи!!!!!
0
 
 
Tюх....язък! Не можа да заработиш премията на Гигов май?!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: