Иван Колев нападна Сватбата след загубата на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:03 / 27.02.2015
2040
Старши треньорът на Славия Иван Колев нападна съдията Ивайло Стоянов след загубата от Черно море с 0:2 в мача от 20-я кръг на А група.

"Относно резултата трябва да попитате съдията дали така трябваше да свърши мача. До 20-ата минута бяхме притеснени, без самочувствие, но след това играчите натрупаха увереност и създадохме 3 чисти положения за гол. Дори имаше игра с ръка на футболист от Черно море в наказателното поле, но тогава дузпа нямаше. За сметка на това съдията видя нарушение в нашия пеналт и го гарнира с червен картон. Така той показа как се постила червен килим на един отбор по пътя към победата. Той реши мача, категорично, с тези си действия", коментира Иван Колев след мача.

"През второто полувреме, макар и с намален състав, се опитахме да потърсим изравняването, макар някои от атаките ни бяха добри. Мога само да поздравя футболистите на Славия и да изкажа съжалението си от резултата. Всички се постараха да работят сериозно в защитен план, но нещата се усложниха, след като останахме с човек по-малко. Преди почивката Черно море не създаде нищо, хвърляха едни топки високи в наказателното поле и това показва, че ние работихме добре в защита. След почивката обаче численият превес оказа влияние", каза още наставникът на "белите".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).