“Моряците" твърдо решени да отстранят Локо (ГО)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:13 / 04.03.2015
1270
Тренировка на "Тича" с добро настроение проведоха днес футболистите на "Черно море" и след това веднага отпътуваха за Велико Търново. В старопрестолния град варненци ще отседнат преди утрешния реванш за "Купа България" с "Локомотив" (ГО). След първия четвъртфинален мач във Варна "моряците" водят с 1:0 (след късно попадение на Бекир Расим), но реваншът в четвъртък от 14 ч. е в Горна Оряховица и момчетата на Никола Спасов нямат право на грешка.

Наставникът определи групата за срещата. В нея не попаднаха ненапълно възстановените Георги Китанов, Георги Божилов, Слави Сталев (тренирал известно време на облекчен режим), Дани Георгиев, както и героят от първата среща Бекир Расим и Живко Петков. Футболистите са твърдо решени да отстранят "Локо" (ГО) от турнира и да продължат сред 4-те най-добри тима в страната.

Около 60 привърженици на варненци от Националния фенклуб на "Черно море" ще подкрепят тима при гостуването в Горна Оряховица. Те тръгват утре сутринта с автобус, като ще има и фенове, които ще пътуват с автомобили.

Двубоят утре е поверен на младия рефер Владимир Вълков. Негови помощници са Георги Славов и Тони Пандарски, а 4-и арбитър е Румен Христов. Съдийски наблюдател е Йордан Дурчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).