Бат' Кольо: Шансовете на Черно море за Топ 6 граничат с нулата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:54 / 09.03.2015
860
Никола Спасов демонстрира реализъм относно възможността отборът му да се пребори за участие в плейофа за разпределение на медалите и евроквотите. Според специалиста шансовете на Черно море вече клонят към нулата.

"На теория все още има надежди, но трудно ще постигнем две много резултатни победи. Особено срещу Локо (Сф) в "Надежда" не може да си правим сметки за изразителен успех. Все пак и на тях им трябва поне още една точка, за да са сигурни и на теория, че никой не може да ги измести от Топ 6. А в последния кръг от редовния сезон ще гостуват на Берое. Тогава ние ще сме с Хасково, но Левски е домакин на Марек и ако му трябват, и девет гола ще вкара на Марек.

Ние няма да се предаваме, но трябва и да сме реалисти", каза Спасов. Той е шампион с Локо (Сф) от 1978 година и познава добре днешния противник.

"За терена няма какво да говорим. Свикнали сме да играем при тежки условия. Теренът е еднакъв за всички и не може да е оправдание. Няма как да се борим с природата. Сигурен съм, че домакините ще направят всичко възможно да предоставят максимално добри условия", добави Спасов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).