Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Дубълът на Черно море с боево реми срещу Локо (Сф)
Автор: Екип Varna24.bg 11:15 / 12.03.2015Коментари (0)443
© chernomorepfc.bg
Дублиращият тим на "Черно море" изпусна да победи "Локомотив" (Сф) на стадиона под Аспаруховия мост във Варна в мача от ХХІ кръг на първенството на младежката група до 21 г. "Моряци" и "железничари" завършиха при резултат 0:0, като домакините могат да съжаляват за нереализираните възможности за гол.

Още в 3-ата минута варненци можеха да открият. Дани Георгиев изпълни добре отсъдената дузпа, но стражът на столичани усети посоката на удара и изби топката. В 25-ата минута Слави Сталев получи втори жълт картон и остави своите с човек по-малко на терена. В оставащите 65 минути "моряците" пак бяха по-добри. След почивката имаха добри положения, като в края Илиян Неделчев излезе сам срещу вратаря на "Локомотив" (Сф), но не вкара.

Един от наставниците на "Черно море" в тази възраст Тодор Каменов коментира след срещата, че не е доволен от резултата и играта на момчетата. Според него превратна точка в двубоя е бил червеният картон на Сталев, след който в движение е трябвало да се прекроява схемата на игра на състава.

Срещата беше проследена от спортно-техническия щаб на "Черно море" и лично от треньора на представителния тим Никола Спасов. В следващия кръг варненци гостуват на "Хасково", но при положение, че условията в южния град позволят да има двубой.

"Черно море U21": Валери Вълев, Александър Йовчев, Дани Георгиев (60 - Ангел Стоянов), Слави Сталев, Бекир Расим (46 - Георги Гушлев), Мартин Костадинов, Тони Стоичков, Кристиян Пешков, Илиян Неделчев, Емил Илиев, Карен Мадоян (36 - Стефан Иванов).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: