Никола Спасов: Доволен съм от резултата, но не и от представянето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:24 / 13.03.2015
1339
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че е доволен от победата с 1:0 над Хасково, но не и от представянето на отбора. 

"Не мога да бъда доволен от представянето, но от резултата е нормално, че съм доволен. Взехме три точки, които ни се полагаха. Мисля, че са абсолютно заслужени. Футболистите не можаха да са на това ниво, на което исках. Идваме от тежка серия от тежки мачове на тежки терени и затова футболистите не бяха свежи. Като сложим и лошата мотивация, най-вече концентрацията им липсваше. Направихме много силни атаки, които трябваше да завършим с гол. Така нямаше да се стига и до спорни ситуации и до негодувания", каза Спасов.

"За първи път играха Ернандес и Расим като двойка разиграващи полузащитници. Бургхард се разболя днес и не успя да вземем участие. Ернандес не е в добро състояние, но виждам, че е добър футболист, и трябва да играе, за да влезе във форма. Ще използвам най-доброто, което имам. Днес дадох шанс и на Бекир Расим да играе. Той е повикан в младежкия национален отбор, все пак трябва да играе", добави Спасов.

"Осмисляме сезона с полуфинал за Купата, но тези полуфинали не трябва само да отидем и ей така да ги изиграем. Трябва да поддържаме добро състояние на отбора. Има моментно отпускане в отбора, но се надявам за следващата седмица да го няма", завърши наставникът на "моряците".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).