Емил Велев: Съдиите искаха да свирят дузпа преди почивката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:33 / 13.03.2015
1332
"След такава добра игра заслужавахме равен резултат. Съдийският критерий не беше правилен, особено при дузпата. Единоборство рамо в рамо със симулация. Съдиите или не разбират, или просто искаха да свирят дузпа, за да има гол първото полувреме. Видяхте, че и срещу Левски бяхме ощетени. За мен това не е дузпа. Бижев нарочно влезе срещу нашия вратар, няма картон, не знам как свирят", каза треньорът на Хасково Емил Велев след загубата на "Тича".

"Не е липса на късмет, то си е и до майсторство. Когато си на такава ситуация, трябва да знаеш как да я биеш. Шансът за спасение е илюзорен. Моята цел беше да вземем 4 точки от двата мача, което вече не може да се случи, защото дори и да победим Славия ще вземем 3. Аз съм треньор на Хасково и ще следвам това, което се разберем с ръководството", добави Кокала.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).