Никола Спасов бистри промени в състава за Марек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:23 / 17.03.2015
734
Една тренировка проведоха днес на стадион "Младост" футболистите на "Черно море". Никола Спасов разчиташе на повечето от играчите.

Проблемен остава Стефан Станчев, който още има травма на глезена. Отсъстваха капитанът Кирил Котев и Петър Златинов, които са на треньорски курс в София.

На холандския халф Марк Клок няма да може да се разчита за мача в петък от 15,30 ч. срещу "Марек" на стадион "Тича" във Варна. Той получи наказание от една среща за натрупани 5 жълти картона. Ще трябва да плати и глоба от 250 лв. Георги Божилов обаче е на линия в тренировките.

Със сигурност Никола Спасов ще направи промени за дупничани в сравнение с групата за двубоя с "Хасково" от последния кръг преди плейофите. Другата седмица Матиас Курьор може да отсъства от редиците на "Черно море", защото от известно време има здравословни проблеми.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).