Никола Спасов определи групата за Марек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 19.03.2015
739
Последна тренировка преди мача с "Марек" проведоха днес футболистите на "Черно море" на стадион "Младост". Целта е да се пази тревното покритие на "Тича" за сблъсъка с дупничани. В заниманието се включиха всички налични играчи, а преди него наставникът Никола Спасов направи видеоразбор на двубоя с "Хасково" и показа грешките на своите момчета.

След тренировката той качи футболистите на лагер край Варна. В нея са точно 18 "моряци". На мястото на наказания Марк Клок,  отсъстващите Кирил Котев и Петър Златинов, се завръщат Тодор Паланков, Георги Божилов и след 6-месечно лечение на травма - Дани Георгиев.

По-късно днес бранителят Стефан Станчев ще претърпи ядрено-магнитен резонанс. След изследването ще се знае кога той ще може да поднови тренировки.

"Черно море" среща "Марек" утре от 15,30 ч. на стадион "Тича" във Варна за І кръг от плейофите на втората шестица в "А" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).