Марк Клок: Можем да спечелим Купата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:01 / 20.03.2015
1111
Полузащитникът на "Черно море" Марк Клок заяви, че варненци имат сили да спечелят турнира за Купата на България.

- Мисля, че имаме добри шансове да играем на финал и дори да спечелим трофея. За мен няма никакво значение кой отбор ще ни се падне за 1/2-финалите. Аз обичам да играя срещу големи отбори. Такъв от вариантите е "Лудогорец". Ще е хубаво, ако се паднем с тима от Разград. Не се притесняваме от този отбор, въпреки че разполага с класни футболисти. Но за да спечелим купата, трябва да можем да се изправим срещу всеки отбор и да го победим - смята холандският техничар. Според Клок варненци са изпуснали шансовете си за място в топ 6 още в началото на сезона. "Черно море" започна кампанията с две точки от първите пет мача.

- Това бе определящото, за да не се класираме в първата шестица, въпреки че всички в отбора до последно се надявахме да успеем. Но в крайна сметка нещата не се получиха. Съжалявам за това, а и моите колеги също. След като стана ясно, че няма да играем в топ 6, всички в клуба изпитаха разочарование. Защото всички се борихме да постигнем тази цел. След този резултат от мача "Левски" - "Хасково" (8:0) вече знаехме, че по всяка вероятност няма да успеем да се класираме, но въпреки това се борихме до последно. Аз съм горд с отбора за резултатите, които постигаме - завърши Клок.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).