Мишо Венков: Очаквам две битки срещу Локо Пд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 20.03.2015
1230
Левият бек Михаил Венков е оптимист и вярва, че Черно море може да стигне до битката за трофея.

"Дали жребият е бил добър за нас, ще стане ясно от крайния резултат в двете срещи. Локомотив (Пд) е с традиции в турнира, има и вярна публика. Нашите фенове обаче също са феноменални и ние винаги усещаме тяхната подкрепа. Сигурен съм, че ни очакват две битки, които имаме сили да спечелим и да играем на финал", каза за "Народно дело" Мишо.

Запитан какъв резултат ги устройва в първия мач на "Тича", Венков бе лаконичен: "Всяка победа, постигната със "суха" мрежа".

Мишо разкри още кое мотивира него и съотборниците му за върхови изяви в мачовете от втората шестица. "След като нашата цел е да играем финал за купата, трябва да играем на максимума в "А" група, за да сме много добре подготвени за турнирните двубои с Локо (Пд) и евентуално този на финала. Нито за миг не може да си позволим отпускане, защото, ако го направим, няма да е възможно да покажем истинското си лице в турнира за купата."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).