Черно море започна плейофите с минимална победа над Марек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:38 / 20.03.2015
759
Черно море постигна минимална домакинска победа над Марек в първия двубой от плейофния етап на "А" група. Срещата на стадион "Тича" завърши с минимален успех с 1:0, като голът бе дело на поляка Марчин Бургхард, който се отличи с красиво попадение.

Вилиян Бижев пропусна да се разпиша за "моряците" в 17-ата минута след като беше изведен сам срещу Емил Михайлов от Себастиян Ернандес.

В ответната атака с пропуск за варненци се отличи и Иван Коконов, който се озова очи в очи със стража на гостите дупничани, но направи неуспешен опит да го прехвърли.

През втората част гостите значително подобриха представянето си и на няколко пъти бяха много близо до гол. Попадение на Рангел Абушев пък не бе зачетено заради засада.

В последните минути "моряците" вдигнаха оборотите и Бижев пропусна отличен шанс да се разпише, след като топката се удари в гредата и се разходи по голлинията. След него Бакари също се отличи с голям пропуск.

Така Черно море се изравни с Левски на седмото място в класирането с 34 точки. Марек е под чертата на изпадащите с 14 точки, на шест зад Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).