Димитър Димитров убеден, че Черно море ще елиминира Локо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:34 / 25.03.2015
1421
Убеден, че Черно море ще елиминира Локомотив (Пд) и ще играе на финал за купата на България, е Димитър Димитров-Херо.

"Варненци имат по-хомогенен състав и разполагат с по-равностойна резервна скамейка. В Локо имат финансови проблеми, а там, където се появят такива, винаги се създава напрежение. Освен това пловдивчани още не са спокойни за мястото си в елита и ще насочат усилията си предимно към борбата за оцеляване", каза за "Народно дело" Херо. 

Последният смята, че по отборен потенциал и качества на футболистите си Черно море отстъпва само на Лудогорец в България.

"Малко шанс не достигна на варненци да влязат в топ 6, но когато силите на няколко отбора са изравнени, е важно да имаше и спортно щастие", коментира Димитров. Той съжалява, че заради здравословни проблеми Божилов е отпаднал от сметките на Ивайло Петев за националния тим. "В Бургас брояха Божилов за мой футболен син, но в него има много футбол и логично получаваше доверието ми. Много жалко, че точно когато го забеляза новият селекционер, травмите го спряха за държавния тим. Пожелавам на Георги да е здрав, защото когато е пълноценен, неговото присъствие на терена ще се отразява и положително на отбора му", допълни Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).