Александър Чанович не тренира с "Морето"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:33 / 25.03.2015
667
Двуразово занимание направи днес наставникът на "Черно море" Никола Спасов. Сутринта футболистите бяха на 2 групи във фитнеса. Следобед той заложи на динамична тренировка с топка на стадион "Младост".

Сръбският вратар Александър Чанович не се подготвяше със своите съотборници. Той е получил болки в бедрения мускул и днес трябва да мине изследване на ехограф. След изследването ще се знае кога вратарят ще може да се върне в състава.

Във Варна обаче се завърна холандецът Марк Клок. Той получи по-дълга почивка заради паузата в шампионата. За четвъртък Никола Спасов е предвидил още 2 тренировки. 

Предвид мача на националите срещу Италия няма официални срещи от първенството или "Купа България". Затова в събота на стадион "Младост" преди обед "моряците" ще проведат станалата вече традиционна учебна игра срещу дублиращия тим.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).