Милен Петков: Черно море ще елиминира Локо Пд с лекота

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
13:33 / 26.03.2015
1931
Отборът на Черно море ще елиминира Локомотив (Пд) на полуфинала в турнира за купата на България и ще играе на финал. Това прогнозира за "Народно дело" бившият национал и халф на "моряците" Милен Петков. Както е известно, варненци приемат Локо на 7 април, а реваншът е на 29 април.

"Черно море не само ще отстрани Локо, а ще го направи и с лекота. Отборът на Кольо Спасов е по-класен, с по-качествени и равностойни изпълнители, и това ще се окаже решаващо за крайния изход", заяви за "Народно дело" Петков. Той не смята, че малкото голове, които Черно море е вкарал у дома напролет, са повод за безпокойство.

"Когато "моряците" домакинстват, може и да бележат малко, но го правят редовно, не допускат попадение и винаги печелят. Така ще бъде и срещу Локо. Ще бият с толкова, колкото им е необходимо за финала. Мисля, че интригата около този полуфинал ще приключи още след първия двубой", завърши Петков.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).