Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Антонио Аниете е под въпрос за мача срещу Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 31.03.2015Коментари (0)728
© levski.bg
Треньорът на Левски Стойчо Стоев може да загуби един от основните си играчи за домакинството на Черно море в петък, съобщава "Тема Спорт". 

Става въпрос за испанеца Антонио Аниете. 29-годишният футболист получи контузия вчера и затова не довърши тренировката. Лекарският щаб на сините все още не е наясно колко тежка е травмата на играча. 

Очаква се днес да му бъде направен обстоен преглед, след което да се разбере дали ще може Стоев да го ползва срещу моряците. Двубоят с варненци се явява пряк спор за седмото място в класирането. 

В случай че Аниете не се възстанови напълно, най-вероятно ще остане на пейката и ще бъде съхранен за важния мач с Лудогорец от полуфиналите за купата, който е на 8 април (сряда). 

На тренировката вчера пък се появи Лукаш Гикиевич. Полякът е получил разрешение от треньорския щаб да пътува до родината си, за да уреди лични дела. Очаква се той да се завърне още днес. На линия не бяха и Радослав Цонев, и Божидар Краев, които са с националния отбор до 18 години. 

В същото време стана ясно, че Антонио Аниете отново е обект на сериозен интерес от страна на клубове от Турция. Според пресата в югоизточната ни съседка няколко тима от Суперлигата, както и от втора дивизия, са се наредили на опашка за подписа на испанеца. 29-годишният футболист има договор до края на настоящата кампания. 

Спортният директор Георги Иванов вече обяви, че иска да задържи полузащитника на Терена" и за целта е бил даден старт на преговори за удължаването на контракта. Предвид тежката финансова криза, налегнала клуба в последно време, и забавянето на заплатите Аниете може, ако иска, да не остане до лятото, а да разтрогне по вина на Левски. Поне засега испанецът показва лоялност и до такъв ход едва ли ще се стигне. 

Припомняме, че преди време клуб от Гърция бе доста настоятелен в опитите си да убеди Кинта да се раздели със сините, но той отклони предложението.

Още по темата: общо новини по темата: 13
04.04.2015
04.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
02.04.2015
02.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: