Антонио Аниете е под въпрос за мача срещу Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:59 / 31.03.2015
729
Треньорът на Левски Стойчо Стоев може да загуби един от основните си играчи за домакинството на Черно море в петък, съобщава "Тема Спорт". 

Става въпрос за испанеца Антонио Аниете. 29-годишният футболист получи контузия вчера и затова не довърши тренировката. Лекарският щаб на сините все още не е наясно колко тежка е травмата на играча. 

Очаква се днес да му бъде направен обстоен преглед, след което да се разбере дали ще може Стоев да го ползва срещу моряците. Двубоят с варненци се явява пряк спор за седмото място в класирането. 

В случай че Аниете не се възстанови напълно, най-вероятно ще остане на пейката и ще бъде съхранен за важния мач с Лудогорец от полуфиналите за купата, който е на 8 април (сряда). 

На тренировката вчера пък се появи Лукаш Гикиевич. Полякът е получил разрешение от треньорския щаб да пътува до родината си, за да уреди лични дела. Очаква се той да се завърне още днес. На линия не бяха и Радослав Цонев, и Божидар Краев, които са с националния отбор до 18 години. 

В същото време стана ясно, че Антонио Аниете отново е обект на сериозен интерес от страна на клубове от Турция. Според пресата в югоизточната ни съседка няколко тима от Суперлигата, както и от втора дивизия, са се наредили на опашка за подписа на испанеца. 29-годишният футболист има договор до края на настоящата кампания. 

Спортният директор Георги Иванов вече обяви, че иска да задържи полузащитника на Терена" и за целта е бил даден старт на преговори за удължаването на контракта. Предвид тежката финансова криза, налегнала клуба в последно време, и забавянето на заплатите Аниете може, ако иска, да не остане до лятото, а да разтрогне по вина на Левски. Поне засега испанецът показва лоялност и до такъв ход едва ли ще се стигне. 

Припомняме, че преди време клуб от Гърция бе доста настоятелен в опитите си да убеди Кинта да се раздели със сините, но той отклони предложението.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).