Младшата на Черно море взе своето от Несебър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:43 / 09.04.2015
1090
В мач от ХХХІІ кръг на Елитната футболна група до 17 г. юношите младша възраст на "Черно море" надиграха с 1:0 у дома "Несебър". Варненци имаха надмощие през първото време, но гол не падна. След почивката натискът продължи, но едва малко преди края Марин Сираков донесе 3-те точки, след като реализира попадение в едно от поредните разбърквания в наказателното поле на гостите. "Несебър" също направиха няколко опасни контри.

Наставникът на тима Калоян Георгиев сподели за Медийна група "Черно море", че не е доволен от играта на своите момчета. Единственото ценно в този мач остават 3-те точки, които държат "моряците" близо до лидерите. Иначе спецът определи срещата като една от най-слабите в актива на варненци. Но "Черно море" и в този двубой беше без 5-има основни играчи. В събота тимът гостува на "Лудогорец" в Разград за мач от предпоследния кръг от първенството.

"Черно море U17": Павлин Евтимов, Христо Илиев, Николай Николаев, Цанко Иванов, Марин Сираков, Светослав Павлов, Костадин Георгиев, Габриел Атанасов, Илиан Илиев - младши, Слави Славов, Мартин Петров (Валери Христов, Георги Радев, Владислав Данчев).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).