Черно море ще затваря устата на бат' Венци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 17.04.2015
989
В Черно море ще затварят устата на Венци Стефанов с четвърта победа над Славия през този сезон. Двата отбора се срещат в неделя от 15,15 ч. на стадион "Тича", като до този момент домакините записаха три победи и равен в четири двубоя в "белите". Едната победа и равенството са в турнира за купата, където подопечните на Кольо Спасов елиминираха Славия на 1/8-финал.

След последния успех с 2:0 в "А" група във Варна обаче, незнайно защо, Венци Стефанов ревна срещу съдията и хвърли върху него вината за загубата им. Бат' Кольо не издържа и посъветва боса на клуба от "Овча купел" да не се изказва неподготвен.

"Венци Стефанов обича да е център на внимание, но през това първенство ние побеждаваме отбора му единствено с футбол. Нека гледа мача в неделя и после да анализира професионално, а не да разлайва кучетата за щяло и нещяло. При нас има настроение и ще се постараем да зарадваме за пореден път нашите фенове у дома тази пролет", заявиха от "Тича".

Очаква се в стартовия състав на "моряците" да се завърнат полякът Марчин Буркхардт и холандецът Марк Клок, които получиха почивка срещу Хасково. Аут са Кирил Котев и Петър Златинов, тъй като през седмицата бяха на треньорски курс в София.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).