Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Черно море се измъкна с късмет срещу Славия
Автор: Екип Varna24.bg 17:08 / 19.04.2015Коментари (2)1725
Отборите на Черно море и Славия завъртяха престижно равенство 1:1 в среща от 26-ия кръг на "А" група. Ивайло Димитров и Марчин Бургхард вкараха головете на "Тича". Столичани могат да съжаляват повече за изпуснатите точки, тъй като пропиляха куп пропуски пред вратата на "Морето".

Гостите от столицата започнаха по-добре мача и още във 2-ата минута създадоха първата си опасност за гол. Стенио изби с глава центриране от фаул, но в краката на Славчо Шоколаров, който отправи силен изстрел от 20 метра, но Александър Чанович изби в корнер.

Черно море отговори с добра атака в 17-ата минута, при която стражът на "белите" Марио Кирев излезе да изчисти топката извън наказателното поле. Тя обаче попадна в краката на Курьор, който опита прехвърлящ удар, но вратарят се върна навреме и изби топката, а след това и Панов я изчисти малко преди голлинията.

Софиянци отговориха подобаващо в 19-ата минута, когато шут на Иван Вълчанов намери напречната греда.

Три минути преди края на първата част Славия организира поредната си добра атака, след която Манзоро се откъсна и излезе очи в очи с Чанович, но стражът на "моряците" предотврати опасността.

Втората част започна с два бързи гола. Ивайло Димитров даде аванс на "белите" в 54-ата минута, които днес играха с резевния си черен екип, след като засече центриране с глава на Славчо Шоколаров.

Радостта на столичани обаче бе за кратко, тъй като само 180 секунди по-късно Марчин Бургхард изравни. "Моряците" изпълниха ъглов удар отдясно по атаката си чрез Симеон Райков, а Бургхард бе оставен без опека на първа греда и стреля неспасяемо в близкия ъгъл.

Славия пропусна страхотен шанс да си тръгне с пълния актив от точки четвърт час преди края. Ивайло Димитров укроти кълбото пред дъгата, мина покрай съперник и шутира към горния десен ъгъл, но Чанович се разтегна до краен предел и избие в корнер кълбото.

В края на двубоя гостите пропиляха нов шанс за гол. Манзаро преодоля футболист на варненци, излезе леко вдясно и с техничен изстрел преодоля Чанович, но бранител на "моряците" изчисти на метър пред голлинията.

С точката Черно море събра актив от 38 точки, които го отреждат на 8-ото място в класирането. Славия е с една позиция зад тях с 30 пункта.


Още по темата: общо новини по темата: 13
20.04.2015
19.04.2015
19.04.2015
19.04.2015
18.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mitkoapostolov
премахни филтъра

0
 
 
Моля Ви да не транслирате от латиница толкова небрейно!!!!!
0
 
 
На тези момтчета от мажкя отбор на "Тчерно море"някои трябва да им припомни,тче футболат не е само пари,а и ТЦХЕСТ!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: